Koja blamaža!

Nastavlja se agonija Reala: Leganes ih izbacio iz Kupa kralja!

Karim Benzema je u 47. minuti izjednačio i činilo se kako se na Santiago Bernabeu opet vraća uobičajen poredak stvari, ali već sedam minuta nakon toga Gabriel je vratio vodstvo gostima.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2018. u 23:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real iz Madrida ne prestaje šokirati svoje navijače u ovoj sezoni. Kraljevski klub se porazom od Leganesa 1:2 na svom Santiago Bernabeuu već u četvrtfinalu oprostio od Kupa Kralja!

Nakon Realove pobjede 1:0 u prvoj utakmici, činilo se da će to biti rutinska stvar za Madriđane, posebice s obzirom na golgetersku formu pokazanu u prethodnoj utakmici u LaLigi.


Međutim, Leganes je u Madridu anulirao prednost prvaka Španjolske u 31. minuti preko Javija Erasa, koji je postigao sjajan zgoditak udarcem s distance, nakon pogreške Nacha.

Karim Benzema je u 47. minuti izjednačio i činilo se kako se na Santiago Bernabeu opet vraća uobičajen poredak stvari, ali već sedam minuta nakon toga Gabriel je vratio vodstvo gostima.

Ni više od pola sata Realu nije bilo dovoljno za izjednačenje i već su se oprostili od borbe za jedan trofej.

Real je igrao bez Ronalda, Kroosa i Balea, dok je Modrić odigrao zadnjih 20-tak minuta.

Ranije u srijedu polufinale je izborila i Valencia koja je izbacila Alaves boljim izvođenjem 11-eraca. Alaves je nakon 90 minuta pobiijedio 2:1 i tako nadoknadio isti takav poraz iz prve utakmice u Valenciji. Strijelci za Alaves bili su Munir (73) i Sobrino (86), dok je pogodak za Valenciju postigao Santi Mina (77). Kako u dodatnih pola sata nije bilo pogodaka, o plasmanu u polufinale su odlučivali udarci s bijele točke u kojima su s ukupnih 3:2 bolji bili gosti.

Još u utorak u polufianle se plasirala i Sevilla koja je s ukupnih 5:2 nadigrala madridski Atletico, dok će u četvrtak posljednji uzvratni dvoboj na Camp Nou odigrati Barcelona i Espanyol. U prvoj utakmici Espanyol je na svom terenu bio uspješniji sa 1:0.

Kopirati
Drag cursor here to close