Killer Ronaldo

Napucao suigrača: Cristiano Ronaldo nokautirao loptom Samija Khediru!

Ronaldo je nokautirao vlastitog suigrača Samija Khediru, šutnuvši mu loptu bijesno posred lica! Doduše, nenamjerno, ali i totalno nekontrolirano ponašanje...
Sport / Nogomet | 12. 02. 2019. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo oduvijek je bio poznat po svojim izljevima bijesa nakon neke od frustracija koje bi doživljavao na travnjaku. Promašena čista šansa, svirano zaleđe zahuktalom Portugalcu ili provokacije publike, Ronalda izbace u tolikoj mjeri iz takta da ujeda sve oko sebe.

Suci su mu nemali broj puta opraštali udaranje protivnika bez lopte, galamu i unošenje u lice, ali najopasniji su njegovi nekontrolirani udarci po lopti. U tom slučaju svi moraju paziti na koju će stranu Ronaldov 'šut' okrenuti!

Na nedavnoj prvenstvenoj utakmici protiv Sassuola, koju je Stara dama dobila rezultatom 3-0, Ronaldo je nokautirao vlastitog suigrača Samija Khediru, šutnuvši mu loptu bijesno posred lica! Doduše, nenamjerno, ali i totalno nekontrolirano ponašanje.

Nijemac se srušio na tlo kao pokošen, a Ronaldo je pritrčao s neobičnim osmjehom na licu, kako bi pomogao svom suigraču.

Ako ništa drugo, Khedira je učinio uslugu Ronaldu, našavši se na putu njegovome udarcu. Naime, Portugalcu bi sudac vjerojatno pokazao žuti karton da je lopta poletjela na tribine.

Sami Khedira postigao je prvi pogodak u ovoj utakmici, dok je Ronaldo izvrsnim skokom udvostručio vodstvo za Juventus, da bi Emre Can postigao konačan rezultat.

Khedira je jedan od novih suigrača Cristiana Ronalda kojeg bi Portugalčeve frustracije trebale najmanje iznenađivati, jer su skupa igrali u Realu, a tamo je CR7 znao ludovati do krajnjih granica podošljivoga...

Kopirati
Drag cursor here to close