Liga prvaka

Napoli u zadnji trenutak do pobjede nad Liverpoolom, Rakitić zabio 600. gol za Barcelonu u Ligi prvaka

U derbiju skupine C Napoli je pobijedio Liverpool sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Lorenzo Insigne u sudačkoj nadoknadi.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2018. u 23:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Napolija svladali su Liverpool u derbi susretu drugog kola skupine C Lige prvaka.

Napolitanci su nakon neočekivanog remija u prvom kolu u Beogradu večeras na svom terenu golom Insignea u 90. minuti došli do trijumfa kojim su preuzeli lidersku poziciju na ljestvici.

U odličnoj utakmici na Wembleyu Barcelona je s 4:2 pobijedila Tottenham uz fantastičan gol Ivana Rakitića.

Barca je povela već nakon 92 sekundi igre, a pogodak je postigao Philippe Coutinho. Lionel Messi je uputio sjajnu loptu na krilo do Jordija Albe koji je iskoristio nepotrebno istrčavanje Huga Llorisa, te asistirao Coutinhu koji je zabio s ruba kaznenog prostora za vodstvo katalonskog sastava. Bio je to najbrži Barcin pogodak u LP u posljednjih 13 godina. 

Messi je u 28. minuti poslao odlično dodavanje Luisu Suarezu koji je uposlio Coutinha. Brazilac je pucao, ali je pogodio Sancheza, a onda spasio loptu da ne završi u korneru, vratio je na vrh kaznenog prostora, a tamo je natrčao Raketa i iz prve opalio iz voleja, neobranjivo u Tottenhamov gol. Bio je to 600. gol Barce u povijesti Lige prvaka!

Do druge pobjede stigao je i Inter koji se uspio vratiti u Eindhovenu i domaći PSV pobijediti 2:1.

U 2. kolu skupine A Atletico Madrid je pobijedio Club Brugge 3:1, dok je Borussia Dortmund u drugom poluvremenu slomila Monaco pobijedivši sa 3:0 golovima Jacoba Bruuna Larsena (51), Paca Alcacera (72) i Marco Reusa (90+3). Pobjeda Borussije je mogla biti i uvjerljivija, no Alcacer je u 69. minuti iz jedanaesterca pogodio vratnicu. 

Rezultati susreta 2. kola nogometne Lige prvaka:

Kopirati
Drag cursor here to close