Transfer

Napoli ponudio 20 milijuna eura za Šimu Vrsaljka

Atletico bi mogao tražiti 25 milijuna eura ukoliko ga odluči prodati, a nije isključen niti dogovor da prijeđe u Napoli na ljeto
Sport / Nogomet | 05. 12. 2017. u 20:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski Napoli ponudio je Atletico Madridu 20 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka, pišu u utorak španjolske novine Marca i Mundo Deportivo pozivajući se na informaciju talijanske La Gazzeta dello Sport.

 Tvrde da Napoli preko Vrsaljkovog zastupnika pregovara s madridskim klubom.

Desni 25-godišnji bek odigrao je ove sezone 387 minuta za Atletico. Mediji navode da bi Atletico mogao tražiti 25 milijuna eura ukoliko ga odluči prodati, a nije isključen niti dogovor da prijeđe u Napoli na ljeto. Idući mjesec se otvara zimski prijelazni rok, piše Hina.

Vrsaljko bi u utorak trebao biti u momčadi koja će se u Londonu suprotstaviti Chelseau u posljednjem kolu po skupinama Lige prvaka. Premda nema prvog desnog beka, 32-godišnjeg Juanfrana Torresa, nije sigurno da će dobiti priliku. Trener Diego Simeone je u subotu bio izostavio Vrsaljka iz momčadi za prvenstvenu utakmicu s Real Sociedadom pa na mjesto desnog beka stavio defenzivnog veznog Thomasa Parteya. Thomas je na tom mjestu odigrao zadnje četiri utakmice.

Vrsaljko se prije osam dana vratio na treninge nakon bolova u leđima.

Kopirati
Drag cursor here to close