Serie A

Napoli nadigrao Lazio pa se vratio na vrh

Napoli sada ima 63 boda, jedan više od drugog Juventusa koji je u petak kao gost svladao Fiorentinu sa 2:0, dok je treći Lazio ostao na 46 bodova
Sport / Nogomet | 10. 02. 2018. u 23:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Napolija vratili su se na vrh ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući 4:1 domaćoj pobjedi protiv Lazija u derbiju 24. kola Serie A.

Poveli su gosti iz Rima na startu utakmice preko De Vrija (3) i tu prednost održavali do pred sam kraj prvog dijela, a onda su zaboravili na Callejona (43) koji je poravnao na 1:1.

U nastavku je utakmica riješena u samo dvije minute, prvo je Wallace (54-ag) nespretnom reakcijom pred svojim golom doveo domaće u vodstvo, a onda je udarac Marija Ruija na putu prema golu gostiju pogodio Zielinskog (56), promijenio smjer i postao neuhvatljiv za Strakoshu. Konačni rezultat postavio je Mertens (73).

Ranije u subotu Milan je na gostovanju u Ferrari uvjerljivo pobijedio SPAL 4:0 produživši niz bez poraza na šest utakmica. Milan je rutinski stigao do četvrte pobjede u posljednjih pet kola.

Napoli sada ima 63 boda, jedan više od drugog Juventusa koji je u petak kao gost svladao Fiorentinu sa 2:0, dok je treći Lazio ostao na 46 bodova, jedan manje ima četvrti Inter, a dva manje peta Roma koji će svoje susrete 24. kola igrati u nedjelju. Inter će ugostiti Bolognu, a Roma Benevento.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close