Na San Paolu poražen Lazio

Majstorija Milika za pobjedu u derbiju protiv Lazija

Na ljestvici vodi Juvetus sa 53 boda, Napoli je drugi sa 47 boda, dok Inter na trećem mjestu ima 40 bodova. Roma je četvrta (33), a Lazio je ostao peti (32).
Sport / Nogomet | 20. 01. 2019. u 22:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je pobijedio Lazio sa 2-1 učvrstivši se na drugoj poziciji Serie A.

Domaćin je poveo u 34. minuti golom Josea Callejona, a samo tri minute kasnije Arkadiusz Milik je fantastičnim golom iz slobodnog udarca sa 25 metara zabio za 2-0.

Zanimljivo, Milik je prije toga dva puta pogodio vratnicu, u 12. i 21. minuti. Igrači Napolija su u dosadašnjem dijelu prvenstva čak 14 puta pogađali okvir suparničkog gola, uvjerljivo najviše od svih klubova.

Lazio je smanjio u 65. minuti golom Cire Immobilea, no samo pet minuta kasnije gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Francesco Acerbi.

Fiorentina i Sampdorija su odigrali sjajnu utakmicu sa šest golova, a na koncu je bilo 3-3. Fiorentina vodila 1-0 i 2-1, Sampa je potom okrenula rezultat u svoju korist (3-2), no domaćin je u trećoj minuti nadoknade uspio izjednačiti i to s igračem manje.

U derbiju začelja SPAL i Bologna su odigrali 1-1. Poveli su gosti u 24. minuti golom Rodriga Palacia, a izjednačio je Jasmin Kurtič u 63. minuti.

U prvom nedjeljnom susretu nogometaši Atalante s uvjerljivih su 5-0 slavili na gostovanju kod Frosinonea, a četiri pogotka postigao je kolumbijski napadač Duvan Zapata.

Kolo će u ponedjeljak zatvoriti Genoa - Milan, te Juventus - Chievo.

Na ljestvici vodi Juventus sa 53 boda, Napoli je drugi sa 47 boda, dok Inter na trećem mjestu ima 40 bodova. Roma je četvrta (33), a Lazio je ostao peti (32).

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close