Rezultati

Napoli bolji od Liverpoola, remi Borussije i Barcelone

Borussija je u grupi F kao domaćin na Signal Iduna Parku remizirala bez golova s katalonskom ekipom.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2019. u 23:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je odigrano osam susreta kojima je počela nova sezone Lige prvaka, a najveću pažnju ljubitelja nogometa je privukla je utakmica između Borussije Dortmund i Barcelone, javlja Anadolu Agency (AA).

Borussija je u grupi F kao domaćin na Signal Iduna Parku remizirala bez golova s katalonskom ekipom. U istoj grupi, Inter je, unatoč tome što je imao ulogu izrazitog favorita, uspio izboriti samo remi od 1:1 protiv ekipe Slavije iz Praga.

U grupi E, Napoli je kao domaćin pobijedio Liverpool rezultatom 2:0, dok je Salzburg pred svojim navijačima slavio protiv Genka sa ubjedljivih 6:2.

Chelsea je u grupi H u Londonu poražen od Valencije rezultatom 0:1. U istoj grupi, Ajax je na Johan Cruijff Areni u Amsterdamu savladao Lille sa sigurnih 3:0.

U okviru grupe G, Benfica je kod kuće izgubila od RB Leipziga rezultatom 1:2, dok je Olympique Lyon na svome Parcu Olympique Lyonnais remizirao 1:1 s ekipom Zenita.

U srijedu su na programu utakmice Club Brugge - Galatasaray, Olympiakos - Tottenham, Paris Saint-Germain - Real Madrid, Bayern Minhen - Crvena zvezda, Dinamo Zagreb - Atalanta, Shakhtar Donetsk - Manchester City, Bayer Leverkusen - Lokomotiv Moskva i Atletico Madrid - Juventus.

Kopirati
Drag cursor here to close