UEFA upozorila francuske vlasti

Namještena utakmica PSG-a i Crvene zvezde u Ligi prvaka?

L'Equipe piše kako UEFA ima čvrste sumnje da je rezultat utakmice PSG - Crvena zvezda bio namješten. Navodno je djelatnik Zvezde htio uplatiti pet milijuna eura da će biti pet razlike za PSG. Završilo je 6-1...
Sport / Nogomet | 12. 10. 2018. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UEFA je upozorila francuske vlasti na moguću namještaljku na utakmici koju su početkom listopada odigrali PSG i Crvena zvezda u Ligi prvaka, piše L'Equipe.

Francuski list tvrdi kako UEFA ima čvrste sumnje da je rezultat utakmice Paris Saint-Germaina i Crvene zvezde početkom listopada bio namješten! Iz Nyona je francuskom državnom odvjetništvu stigla informacija da istraže slučaj, a za to su, piše L'Equipe, znali samo predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin i njemu najbliži ljudi, prenose 24sata.hr.

Navodno je neimenovani djelatnik Crvene zvezde, za kojeg L'Equipe piše da je visokopozicioniran u klubu, htio staviti pet milijuna eura da će utakmica završiti pet razlike za PSG. Završilo je 6-1 za Parižane. Dojava o mogućoj namještaljki na Parku prinčeva stigla je od izvora koji UEFA smatra vjerodostojnim, dodaje ugledni L'Equipe..

Francuske vlasti pokrenule su istragu.

Kopirati
Drag cursor here to close