Declan sam na svijetu

Nakon što su ga kolege ignorirali, igrač Engleske postao viralni hit

Dok su igrači Engleske čestitali strijelcu Kaneu, u centru pažnje se našao Declan Rice koji je podigao ruku kako bi mu netko ‘dao pet’. No, izvisio je, pa se na vlastiti račun našalio i na društvenim mrežama.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2021. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Declan Rice pokušava 'upasti' u slavlje svojih suigrača...

Englezi su slavili u Tirani 2:0 golovima Kanea i Mounta, a jedna zanimljiva situacija nakon prvog gola Gordog Albiona postala je viralni hit.

Naime, dok su igrači Engleske čestitali strijelcu Kaneu, u centru pažnje se našao Declan Rice koji je podigao ruku kako bi mu netko ‘dao pet’.

No, izvisio je, pa se na vlastiti račun našalio i na društvenim mrežama.

Kad malo razmislimo, nije ni čudo što se onako 'sićušni' (1,85 m) igrač West Hama 'izgubio' u masi 'grdosija' kao što su Sterling (1,70 m), Foden (1,71 m), Mount (1,78 m)...

Treba se nadati kako to nema poveznicu s njegovim podrijetlom. Naime, Declan Rice, iako rođen u Londonu, irskog je porijekla. Redovito je igrao za sve mlađe kategorije Republike Irske, a 2019. opredijelio se za A vrstu Engleske i dosad upisao 14 nastupa za tu reprezentaciju.

Kao sedmogodišnji dječak Rice je pristupio nogometnoj akademiji Chelseaja, a s 14 godina pridružio se vršnjacima u West Hamu i tamo tresirao put svog dosadašnjeg igračkog uspjeha.

Kopirati
Drag cursor here to close