Strašno...

Nakon sloma romanse s Boatengom manekenka pronađena mrtva!

Nogometaš bavarske momčadi, u kojoj igra još od 2011. godine, bio je ovih dana na naslovnicama Bilda i drugih "žutih medija", baš vezano uz dramatičan raskid veze s popularnom manekenkom.
Sport / Nogomet | 10. 02. 2021. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački mediji iscrpno pišu danas o smrti njihove manekenke Kasie Lenhardt, bivše djevojke Jeromea Boatenga, nogometaša Bayerna.

Slavni par prekinuo je doslovno prije nekoliko dana svoju vezu i otad su se putem medija stalno prepucavali. Bild je u više navrata prenosio detalje njihove 'sapunice'.

Nogometaš bavarske momčadi, u kojoj igra još od 2011. godine, bio je ovih dana na naslovnicama i drugih "žutih medija", baš vezano uz dramatičan raskid veze s popularnom manekenkom.

Kasia Lenhardt (25) optuživala ga je za nevjeru, a Boateng je njoj uzvraćao putem medija da ga je rođena Poljakinja "prisilila na vezu iako on to nije htio". 

Foto: Instagram / Jerome Boateng i Kasia Lenhardt iz sretnijih dana

U velikom intervjuu optužio je manekenku za laži koje je iznijela u medijima, ali i za probleme s alkoholizmom.

"Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna", izjavio je nedavno.

Kad su je upitali za komentar ovih izjava, ona je poslala poruku: "Svakako ću komentirati, no moram se sabrati. Dajte mi vremena, uzvratit ću", poručila je.

Sad je nažalost mrtva. Uzrok smrti još nije poznat, nema dokaza o umiješanosti neke "treće strane", a sumnja se na samoubojstvo. Iza sebe ostavlja sina. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli KASIA (@kasia_lenhardt)

Kopirati
Drag cursor here to close