Traže sposobnog

Nakon razlaza sa Zlatanom Nalićem, klupa tuzlanske Slobode još je bez ''kormilara''

Svaki dan nam nude trenere, a za neke od njih nismo, da budem iskren, ni čuli, a kamoli da smo već pregovarali.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2019. u 17:49 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Predsjednik UO Sead Kozlić kaže u razgovoru za Fenu da ponuđenih kandidata ima i previše, a sudeći prema "ekskluzivama" pojedinih medija, to pitanje je već odavno riješeno.

"Kao što sam rekao nedavno na konferenciji za novinare, želimo najprije urediti neke temeljne stvari. Svaki dan nam nude trenere, a za neke od njih nismo, da budem iskren, ni čuli, a kamoli da smo već pregovarali. Treba nam trener koji je sposoban voditi prvu ekipu, ali koji će također puno raditi s mladim igračima. Šansu dakako imaju i domaći treneri", izjavio je Kozlić za Fenu.

Spomenuo je imena 7-8 trenera koji su ponuđeni upravi. Neki rade u inostranstvu, ali imena ne želi isticati iz prostog razloga što žele napraviti izbor kojim će zadovoljiti potrebe i ambicije kluba, a one su sasvim sigurno veće nego što je ostvareno u minulom prvenstvu.

"S nekim igračima, kojima je istekao ugovor, razgovaralo se, sa svima nije. Ali, doći će na red. Ima vremena i za početak priprema, jer Sloboda neće igrati u Europi, tako da će "prozivka" uslijediti do 20. lipnja, ali točan datum još nije preciziran", napominje predsjednik Slobode.

 Upravni odbor usvojio je novi pravilnik o plaćama, a visina primanja ovisit će o osvojenim bodovima i ostvarenim rezultatima, kao i da li je neki igrač u rosteru ili nije.

"Pregovori s igračima se odvijaju, ali ne želimo istrčavati s imenima dok sve ne bude gotovo. I kao što sam prije napomenuo, uprava će utvrditi uvjete, a trener i sportski direktor predlagat će igrače za potpis ugovora", zaključio je Kozlić.

Kopirati
Drag cursor here to close