Pravne bitke

Nakon pritiska svoga odvjetnika, Mamić otkazao najavljenu pressicu

Zdravko Mamić u ponedjeljak je zakazao konferenciju za medije na kojoj se trebao obratiti javnosti, no konferenciju je otkazao.
Sport / Nogomet | 09. 06. 2019. u 14:52 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Mamić u ponedjeljak je zakazao konferenciju za medije na kojoj se trebao obratiti javnosti, no istu je – otkazao.

''Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti branitelj, otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti. S obzirom na veliko poštovanje prema radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama, odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još s jednom ispričati medijima. Do drugog puta, koji će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić'', napisao je na Instagramu.

Za nekadašnjim najvažnijim Dinamovim čovjekom u petak je raspisana međunarodna tjeralica, pa ukoliko policija u svakom kutku svijeta nađe Mamića, mora ga privesti.

Ova druga tjeralica raspisana je nakon što mu je Županijski sud u Osijeku odredio istražni zatvor u drugom sudskom postupku koji je pokrenut protiv njega zbog optužbi za sudjelovanje u izvlačenju 144 milijuna kuna iz Dinama.

USKOK sumnja da je Mamić organizirao zločinačku grupu u kojoj su još bili i njegov sin Mario, brat Zoran, Damir Vrbanović, Sandro Stipančić, Igor Krota i Nikky Vuksan.

Skupina je Dinamu ispostavljala lažne fakture za menadžerske usluge igrača koji su prodani inozemnim klubovima, te na taj način izvlačila dio iznosa od obeštećenja što ih je klub dobivao

Kopirati
Drag cursor here to close