Nešto je trulo...

Nakon novog kiksa Kataloncima prijeti "kraj" sezone već u ožujku

Nogometaši Barcelone odigrali su tek 2:2 protiv Valencije na svom Camp Nou. Prijeti im jedna od najlošijih sezona u ovom stoljeću.
Sport / Nogomet | 20. 12. 2020. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona | Twitter / FC Barcelona - FC Valencia 2:2

Nogometaši Barcelone upisali su samo jedan bod u susretu 14. kola španjolskog prvenstva. Katalonci su ugostili Valenciju, te odigrali 2:2.

Gosti su poveli u 29. minutio preko Diakhabyja, a na samom kraju prvog dijela izjednačio je Messi nakon popravnog ispita s bijele točke. Udarac mu je najprije obranio Domenech, no Messi je bio prvi na lopti i zabio.

Odmah na startu drugog dijela Barcelona je preko Araujoa povela, no u 69. minuti je Maximiliano Gomez postavio konačnih 2:2.

Iako je iza nas nepotpunih 14 kola, Barcelona za vodećim Atleticom zaostaje već osam bodova, a uz to madridski sastav ima i susret manje.

Nadalje, ždrijeb osmine finala Lige prvaka htio je da se Barcelona sastane s lanjskim finalistom PSG-om, pa se tako lako može dogoditi, ako se nešto drastično ne promjeni u igri Katalonaca, da se za njih sezona "završi" već u ožujku, piše Hina.

Ako previše zaostanu u prvenstvu, te ispadnu od PSG-a, Kataloncima je sezona već tada za zaborav, jer navijači, igrači pa ni uprava neće biti zadovoljni sa samo osvojenim kupom, ako se i on dogodi.

U prvoj subotnjoj utakmici 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Atletico je na svom stadionu sa 3:1 nadigrao Elche i privremeno se izdvojio na vrhu ljestvice.

Luis Suarez je postigao prva dva pogotka za domaću momčad u 41. i 58. minuti. Boye je smanjio Atleticovu prednost u 64. minuti, da bi konačnih 3:1 postavio Diego Costa s bijele točke u 80. minuti. 

Villarreal je u gostima svladao Osasunu 3:1, dok je Levante na svom terenu bio uspješniji od Real Sociedada (2:1).

Sevilla je kod kuće odigrala samo 1:1 protiv Valladolida (Lucas Ocampos 31', Raúl García 87'). 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close