Primera

Nakon neočekivanog poraza Reala, sva tri boda ispustila i Barcelona

Šesto kolo La Lige očito nije bilo kolo favorita. Identičnim rezultatom (0:1) svoje su utakmice izgubili prvo Sevilla, potom Real i na koncu Barcelona.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2020. u 22:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: La Liga / Getafe je na domaćem terenu sačuvao sva tri boda u susretu s Barcelonom

U predgrađu Madrida kasno navečer u subotu Getafe srušio Barcelonu rezultatom 1:0. Tako se Barca pridružila velikom rivalu Realu koji je na svom terenu izgubio 0:1 od Cadiza.

Uoči ovog susreta pisalo se kako će Ronald Koeman odmoriti Lea Messija, to se nije dogodilo. Blaugrana je u predgrađu Madrida zaigrala u najjačem sastavu, ali nije uspjela izvući ni bod.

Gol vrijedan velike pobjede i prvog mjesta na ljestvici zabio je Jaime Mata iz penala u 56. minuti. Penal je skrivio Frenkie de Jong nesmotrenim startom u kutu šesnaesterca.

Najbolje prilike za povećanje vodstva domaća ekipa je imala u 79. minuti kada je Neto sjajno obranio udarac Cucua, 85. kada je Chucho pogodio prečku, te četiri minute kasnije kada je isti igrač izašao sam na Neta ali je šutirao visoko preko gola.

U samoj završnici je Barcelona konačno priprijetila, a Messi je iz izgledne prilike promašio vrata, dok je naopasnije po domaćeg vratara bilo kad je njegov branič Djené u prvoj minuti sudačke nadoknade glavom pogodio vlastitu prečku.

Miralem Pjanić ostao je do kraja na klupi Barcelone.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close