Dalić na mukama

Nakon Kovačića za Malltu i Rusiju otpao još jedan Vatreni

Brekalo igra jako dobro u dresu Torina, a Dalić je možda potajno očekivao da mu ovaj mladić pomogne do cilja, tj. plasmana u Katar.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2021. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo nekoliko dana nakon što je stigla vijest da se ozlijedio Mateo Kovačić i da propušta Maltu i Rusiju, stigla je nova loša vijest za Vatrene. Na zagrijavanju pred utakmicu Torina protiv Sampdorije ozlijedio se i Josip Brekalo.

Prve prognoze nisu bile toliko loše, Brekalo je očekivao da dolazi na okupljanje, ali prema pisanju talijanskih medija, Brekala neće biti čak mjesec dana i tako otpada za Maltu 11. i Rusiju 14. studenoga.

Brekalo igra jako dobro u dresu Torina, a Dalić je možda potajno očekivao da mu ovaj mladić pomogne do cilja, tj. plasmana u Katar. Doduše, Brekalo do sada nije imao posebnih rezultata u reprezentaciji, ali u zadnje dvije godine uvijek se nalazio 'tu negdje'.

Dalić na pretpozivu ima još dva napadača, a to su Lovrić i Čolak, no još se ne zna za koga će se odlučiti pred najvažnije utakmice za plasman u Katar.

Mnogi kažu kako bi za predstojeća dva protivnika reprezentaciji Hrvatske najviše koristio Ante Budimir, ali on ovaj put nije uziman u obzir.

Kopirati
Drag cursor here to close