ništa od proljeća

Nakon ispadanja iz Europe kompletna uprava Partizana podnijela ostavku

Sport / Nogomet | 11. 12. 2015. u 11:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cjelokupna Uprava nogometnog kluba Partizan podnijela je ostavku nakon eliminacije od njemačkog Augsburga u posljednjem kolu Lige Europe, javljaju beogradski mediji.

Pozivajući se na neslužbene izvore bliske klubu, B92 je na svojoj stranici objavio da su se čelnici prvaka Srbije povukli sa svojih funkcija na zahtjev navijača crno-bijelih, koji su odmah po okončanju susreta u Humskoj 1 skandirali "Uprava napolje".

Portal Mozzartsport je objavio da su "predvođeni predsjednikom Zoranom Popovićem, čelnici crno-bijelih „najureni“ iz kluba, nepuna dva sata po završetku meča s Nijemcima".

"Vrhuška je pod pritiskom navijača, koji su sa tribina nekoliko puta pjevali 'uprava, napolje ' odlučila se povući sa svojih pozicija na koje je došla prije skoro godinu dana", navodi taj portal, prenosi Tanjug.

Portal dodaje i da je do izravnog razgovora između navijača i čelnika došlo i u uredima stadiona u Humskoj 1, nakon čega su članovi Uprave odstupili sa funkcija.

Trener nogometaša Partizana Ljubinko Drulović nije se pojavio na konferenciji za novinare poslije poraza od Augsburga (3:1) i eliminacije iz Lige Europe, a medijima se umjesto trenera crno-bijelih obratio njegov pomoćnik Luis Diogo Campus.

Drulović se nije pojavio jer je bio na sastanku sa sportskim direktorom Ivicom Ilijev i zajedno razgovarali o aktualnoj situaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close