#sexyrurik

Najzgodniji nogometaš Svjetskog prvenstva 2018 objavio kraj karijere

Zgodni mladić vikinškog izgleda posebno je postao popularan kod mnogobrojnih dama u Južnoj Americi. Tako je brazilska nogometašica Gabriela Lopes zaljubljeno je zavapila - "Kako netko može biti tako lijep?'.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2020. u 15:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Rurik Gislason, bivši reprezentativac Islanda

Islanđanin Rurik Gislason objavio je kraj svoje nogometne karijere u 32-godini života, na razočarenje svojih mnogobrojnih obožavatelja.

Ljubitelji nogometa pouzdano znaju kako se ne radi o nekom igraču velike karijere i adekvatnih rezultata, nego o momku koji je zbog svog izgleda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji izazvao pravu euforiju, posebice kod žena.

Uz njega od tog trenutka ide oznaka #sexyrurik, a nakon što je na Mundijalu zaigrao na utakmici protiv Argentine (1:1), broj njegovih pratitelja na mrežama počeo je vrtoglavo rasti - od relativno sklonih 40 tisuća, na gotovo milijun.

Zgodni mladić vikinškog izgleda posebno je postao popularan kod mnogobrojnih dama u Južnoj Americi. Tako je brazilska nogometašica Gabriela Lopes zaljubljeno je zavapila - "Kako netko može biti tako lijep?'.

Britanski bulevarski list "Sun" pisao je kako su neke žene nudile novac za spermu Gislasona.

"Nakon utakmice sam uzeo mobitel kako bih vidio poruke, a bilo je tu raznih zahtjeva, uključujući i onaj hoću li dati sjeme jednoj osobi", ispričao je. 

Foto: Foto: Instagram/ Rurik Gislason / Dosta mu je nogometa...

S obzirom da je Island na Svjetskom prvenstvu ispao u grupnoj fazi (skupina s Hrvatskom, Argentinom i Nigerijom), Gislason je morao natrag kući, odnosno vrlo brzo nakon toga u svoj matični klub Sandhausen.

Sandhausen je njemački drugoligaš, a Gislason je najveći dio vremena nakon Mundijala u klubu provodio na klupi ili na tribinama, ne postigavši nakon povratka niti jedan zgoditak.

Ranije je nasupao i za Copenhagen, Nürnberg i Viborg. Nastupio je 53 puta za Island.

Dvije i pol godine nakon nastupa na SP-u, zaključio je kako je vrijeme da se oprosti od profesionalnog nogometa.

Međutim, on je u međuvremenu marljivo radio na razvijanju vlastitog brenda džina i modne linije odjeće i obuće, a podjednako ih dobro uspijeva promovirati putem društvenih mreža.

S ovakvim tjelom to i nije veliki problem... 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Rurik Gislason (@rurikgislason)

Kopirati
Drag cursor here to close