80 milijuna eura godišnje

Najveći svjetski klubovi bit će ljubomorni na novi ugovor Nikea i PSG-a

Parižani su sada za Nike vezani do 2032. godine i utrostručit će iznos koji su dobivali od ove kompanije prethodnih godina.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2019. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski prvak PSG najavio je produljenje ugovora s američkim proizvođačem sportske opreme Nike.

Parižani su sada za Nike vezani do 2032. godine i utrostručit će iznos koji su dobivali od ove kompanije prethodnih godina.

PSG-a unosni ugovor stavlja ispred Manchester Cityja, Chelseaja, Arsenala, Bayerna, Tottenhama i Liverpoola i na godišnjoj razini donosi klubu preko 80 milijuna eura, piše SportSport.ba.

Samo Real Madrid, Barcelona i Manchester United zaradit će više kroz ugovore o sponzorstvu.

''Sporazum predstavlja vrlo važnu prekretnicu, odražavajući ono što je klub postao na globalnoj pozornici i velike ambicije koje imamo za budućnost'', izjavio je predsjednik i glavni izvršni direktor PSG-a Nasser Al-Khelaifi u priopćenju.

''Nike je bio najvjerniji partner kluba i ovaj posao pokazuje njegovu čvrstu opredijeljenost da nastavi s nama ovaj uspješan put''.

''Zahvaljujući Nikeu i Jordanu imali smo rekordnu sezonu za prodaju dresova, jednu od najvećih u europskom nogometu. Veselimo se nastavku ovog brzog rasta i probijanja još više novih rekorda u nadolazećim godinama'', dodao je prvi čovjek PSG-a, prenio je SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close