Poziv na sastanak

Najveći sportski događaj uskoro u Ljubuškom

Sastanak glede početka 15. Malonogometne lige Mjesnih zajednica i 8. Malonogometne lige sudionika Mjesnih zajednica općine Ljubuški do 16 godina
Sport / Nogomet | 06. 06. 2018. u 16:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nogometnog "ludila" u Rusiji kreće jedan od najvećih sportskih događaja u Ljubuškom i Hercegovini.

Od 16. srpnja ove godine, na Centru malih športova započinje 15. Malonogometna liga Mjesnih zajednica i 8. Malonogometna liga sudionika Mjesnih zajednica općine Ljubuški do 16 godina.

Organizator navedenog tradicionalnog sportskog događaja je Javna ustanova ''Kulturno-športski centar'' Ljubuški, koja je već započela sa pripremama oko organizacije, kako bi i ove godine, sportska manifestacija, koja privlači najveću pozornost i interes, kako publike tako i sudionika u Ljubuškom i šire, bila uspješna kao i prethodnih godina.

''Stoga pozivamo sve zainteresirane predsjednike ili predstavnike Mjesnih zajednica općine Ljubuški da se odazovu na sastanak s organizatorom, koji će se održati u Gradskoj knjižnici Ljubuški, u ponedjeljak 11. lipnja 2018. godine, s početkom u 9 sati'', priopćili su organizatori, napominjući da je Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, zahvaljujući Općini Ljubuški, Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ministarstvu financija Županije Zapadnohercegovačke te sponzorima, osigurala sredstva za realizaciju ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica općine Ljubuški.

''Sudionici Lige neće plaćati članarinu za nastupe u istoj'', priopćili su organizatori.

 

Kopirati
Drag cursor here to close