Benfica na Maksimiru

Najteži ispit hrvatskog prvaka

Portugalska momčad u ''dvomeč'' ulazi kao favorit, ali na krilima fenomenalne sezone, pod palicom trenera Nenada Bjelice, ''Modri'' se ne boje nikoga i uz podršku navijača očekuju pozitivan rezultat.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2019. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaše Dinama u četvrtak od 18:55 sati očekuje dosad najteži ispit u ovogodišnjoj Europskoj ligi. Na Maksimir u sklopu osmine finala stiže moćni portugalski velikan Benfica, na stadionu, koji je rasprodan u dva dana, očekuje se oko 30.000 gledatelja.

Portugalska momčad u ''dvomeč'' ulazi kao favorit, ali na krilima fenomenalne sezone, pod palicom trenera Nenada Bjelice, ''Modri'' se ne boje nikoga i uz podršku navijača očekuju pozitivan rezultat uoči uzvrata koji je na rasporedu za tjedan dana, 14. ožujka. Ovo je četvrta međusobna utakmica Dinama i Benfice u povijesti, i Portugalci su uspješniji u tim susretima s dvije pobjede dok je jedan dvoboj završio bez pobjednika, javlja HRT.

Trener portugalskog velikana Benfice Bruno Lage naglasio je kako je Dinamo momčad koja voli igrati i kako je opasna u napadu.

''Analizirali smo suparnika, Dinamo je momčad koja voli igrati i opasni su u napadu'', kazao je Lage.

U redovima portugalskog velikana Benfice igra i hrvatski nogometaš, Filip Krovinović (23).

''Nadam se nastupu protiv Dinama. Bio bi to posebni osjećaj. Igrati pred punim stadionom Maksimir i protiv svog bivšeg kluba'', kazao je Krovinović, javlja HRT.

''Ne trebamo si stvarati imperativ, ova utakmica nam je još jedna nagrada. Mi u svlačionici još nismo niti svjesni što smo postigli'', kazao je Bruno Petković.

Očekuje se rekordni posjet u ovoj sezoni, odnosno oko 30.000 navijača.

Zbog toga su iz Dinama poslali priopćenje u kojemu mole sve navijače da ''što ranije uđu na tribine kako bi se izbjegle gužve zbog sigurnosnih provjera na ulazima u stadion Maksimir''. Više o tome pročitajte OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close