Robert Lewandowski

Najbolji strijelac Bundeslige razgovara s Bayernom o prelasku u Real?

Iako Bayern trenutačno isključuje mogućnost prodaje svog najučinkovitijeg napadača, navodi se kako su Bavarci njegovu zastupniku odgovorili da su šanse za eventualni odlazak sada nešto veće nego ranije.
Sport / Nogomet | 10. 02. 2018. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajni Bayernov napadač Robert Lewandowski se već dvije sezone za redom dovodi u vezu s madridskim Realom i mogućim prelaskom na  Estadio Santiago Bernabeu.

Kako piše poljski sportski list Prezeglad Sportowy, agent Cezary Kucharski, koji zastupa Lewandowskog, razgovarao je proteklih dana s odgovornim ljudima bavarskog kluba o mogućem prelasku njegova štićenika u Real.

Iako Bayern trenutačno isključuje mogućnost prodaje svog najučinkovitijeg napadača, navodi se kako su Bavarci njegovu zastupniku odgovorili da su šanse za eventualni odlazak sada nešto veće nego ranije.

Svakome je klubu problem kad njegovo ubojito oružje prijeđe u neki od klubova koji su im izravna konkurencija u Champions League natjecanju, ali ne možeš s druge strane očekivati da vrhunski igrač ode u neki osrednji klub neke druge od liga petice.

Robert Lewandowski je nedavno izjavio kako mu sada u Bundesligi predstoji jedino još borba sa samim sobom, po pitanju liste najboljih strijelaca, jer je Pierre-Emerick Aubameyang, njegov jedini pravi oponent, napustio Borussiju Dortmud.

S druge strane, Poljak uvijek ističe kako se divi Bayernu, kako je zadovoljan i sretan u klubu i zasigurno nikad ne bi učinio nešto što bi štetilo njegovu sadašnjem poslodavcu. Dakle, nikakvi pritisci ili štrajkovi s njegove strane ne dolaze u obzir.

Ukoliko njegov eventualni odlazak bude moguć uz blagoslov i odobrenje Bayerna, onda bi vjerojatno ozbiljno razmislio o tome. I njemu i Bayernu je, uostalom, predstojeći prijelazni rok vjerojatno zadnja prilika za dobar posao na nogometnom tržištu.

Signali da se nešto događa mogu se nazrijeti u činjenici da Bayern također traži jednu vrhunsku devetku, za slučaj da im za Lewandowskog dođe ponuda koju ne mogu odbiti.

Kopirati
Drag cursor here to close