Nisu tražili, a dobili!?

Najbolji igrač Osijeka: Nemam pojma, ja nisam tražio državnu pomoć

"Javnost nas je napala, a nije se znala prava istina. Pa mi igrači Osijeka uopće nismo tražili nikakvu državnu pomoć", rekao je Mirko Marić, trenutno najbolji strijelac Hrvatske nogometne lige (HNL).
Sport / Nogomet | 04. 05. 2020. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Cropix / Mirko Marić, najbolji strijelac HNL-a

Najbolji igrač hrvatskog prvoligaša Osijeka ove sezone, Mirko Marić, oglasio se nakon "optužbi" da su igrači kluba s Drave tražili pomoć od države.

"Javnost nas je napala, a nije se znala prava istina. Pa mi igrači Osijeka uopće nismo tražili nikakvu državnu pomoć", rekao je Mirko Marić za 24. sata.

"Nisam imao pojma o čemu se radi. Kad je na račun sjeo taj novac, pitao sam što je to. Pa su mi iz kluba objasnili da je to državna pomoć. To ja nisam tražio, a nije ni Mile Škorić. Pa on uvijek podržava sve humanitarne akcije i ne želi da se o tome piše, a sad je ispalo da smo mi tražili pomoć od države i zbog toga su nas počeli prozivati ", kaže Marić.

"Mi nemamo svoje knjigovođe, pa je u naše ime pomoć od države tražio klupski knjigovođa. Dakle, nitko od nas nije imao ništa s tim. Dan-dva nakon što mi je novac sjeo na račun, proslijedio sam ga u humanitarne svrhe. Žao mi je što je sve ovako ispalo. Da se pričalo o nama da smo tražili i uzeli taj novac, a to nije istina", zaključio je napadač Osijeka.

Marić je trenutno najbolji strijelac lige sa 17 golova.

Inače, ovaj nogometaš karijeru je započeo u Širokom Brijegu, a onda se pridružio zagrebačkom Dinamu, gdje se nije uspio nametnuti. Preko posudbe u Lokomotivi i kratkog izleta u mađarski Videoton, Mariću se konačno 'otvorilo' u NK Osijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close