Slijede li sankcije?

Nainggolan opet ''ružio'' do zore u noćnom klubu

Nainggolana su fotografi uslikali kako do ranih jutarnjih sati provodi vrijeme u noćnom klubu, što je fanovima Intera bio povod za veliki broj kritika.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2018. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fabrizio Corona | Casa Loca / Veznjak Intera Radja Nainggolan u noćnom klubu

Veznjak Intera Radja Nainggolan opet se našao u središtu pozornosti nakon što se u jednom noćnom klubu provodio do ranih jutarnjih sati.

Nainggolan je i u Romi imao problema s noćnim izlascima, odnosno takav vid poroka nijednog trenutka nije želio skriti i često je na društvenim mrežama prenosio atmosferu iz noćnog izlaska.

Iako su to na početku prihvaćali, navijači Rome itekako su krizirali Nainggolana zbog stalnih izlazaka, a sve je kulminiralo na novogodišnjem slavlju gdje je Belgijanac zaista pretjerao, zbog čega je veliki broj navijača Rome tražilo njegov odlazak.

Odmah po dolasku u Inter, Nainggolan je postao ljubimac navijača, međutim kao i u Rimu, noćni izlasci mogli bi mu napraviti veliki problem.

Nakon što prvi meč nije igrao zbog ozlijede, a u kojem je Inter poražen, Nainggolana su fotografi uslikali kako do ranih jutarnjih sati provodi vrijeme u noćnom klubu, što je fanovima Intera bio povod za veliki broj kritika.

Nainggolan je na Instagramu objavio fotogarfiju kako se vratio treninzima s ekipom, a poručio je da će na poslu biti spreman i da je sve ostalo "sra*e".

Kopirati
Drag cursor here to close