Sindikat profesionalnih nogometaša

Nagrađuje se najbolji ekonom u Premijer ligi BiH

Nagradu će osvojiti onaj tko uloži najviše napora u pripremi terena za utakmicu.
Sport / Nogomet | 14. 11. 2018. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH odlučio je pokrenuti nagradnu igru s ciljem podizanja svijesti o važnosti kvalitetne sportske infrastrukture za premijerligaško natjecanje, te da bi kontinuirano ova tema bila u fokusu javnosti, s obzirom da je najveći problem bh. nogometa.

Naime, u sezoni 2018/19. Sindikat će izabrati najboljeg ekonoma premijerligaških klubova, a nagradu će osvojiti onaj tko uloži najviše napora u pripremi terena za utakmicu, priopćeno je iz Sinidkata profesionalnih fudbalera u BiH. 

Sindikat će poslije svakog kola kontaktirati kapetane klubova Premijer lige BiH i zatražit njihovo mišljenje o najboljem, odnosno najgorem travnjaku, a ukupni pobjednik će biti onaj koji do kraja sezone bude najviše puta proglašen za teren kola. 

Najboljeg ekonoma očekuje pehar, te prigodan poklon, a nagrada će biti uručena na tradicionalnoj manifestaciji "Kristalnih 11", koja će biti održana u svibnju 2019. godine. 

Kapetani su izabrali da je najbolji teren 17. kola Premijer lige BiH bio na stadionu Grbavica, a najgori za igru u Gabeli.

Kopirati
Drag cursor here to close