Ponestaje im vratara

Nade polažu u trećeg golmana: Redsima navijač ozlijedio vratara Adriana!

Ako Adrian sutra ne bi mogao zaigrati protiv Southamptona, zamijenit će ga Andy Lonergan, treći golman Redsa. Njega je klub angažirao nakon Alissonove ozljede.
Sport / Nogomet | 16. 08. 2019. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AP / Vratar Adrian stradao je od razdraganih navijača

Rezervni Liverpoolov vratar Adrian, koji je senzacionalno postao novi heroj navijača Redsa nakon obrane penala za osvajanje europskog Superkupa protiv Chelseaja, vjerojatno će propustiti sutrašnju prvenstvenu utakmicu drugog kola Premier lige protiv Southamptona.

I to zato što ga je u slavlju zbog trijumfalne obrane ozlijedio navijač Liverpoola koji se pridružio fešti igrača na terenu stadiona u Istanbulu. Ali to je napravio tako da se prema junaku slavlja zaletio travnjakom i onda se u njega zabio klizeći po travi s obje noge.

Razdragani navijač je tako snažno udario Adriana po gležnju, koji je kasnije otekao. Zbog toga mu sada prijeti neigranje na gostovanju kod Svetaca u drugom kolu, otkrio je Jürgen Klopp na konferenciji za medije.

Španjolac Adrian (32) je ovog ljeta došao u Liverpool kao igrač bez angažmana da bude rezerva Alissonu Beckeru. Ali najbolji golman svijeta teško se ozlijedio u prvom kolu Premiershipa protiv Norwicha pa je Adrian dobio veliku priliku.

Trebao je biti prvi golman sljedećih mjesec i pol dok se Alisson ne oporavi, ali sada ga je ozlijedio nepromišljeni navijač.

Ako Adrian sutra ne bi mogao zaigrati, zamijenit će ga Andy Lonergan, treći golman Redsa. Njega je klub angažirao nakon Alissonove ozljede.

Lonergan za dva mjeseca navršava 36 godina, a posljednji put je prvi vratar bio u sezoni 2015./16. u Fulhamu, nakon čega je postao poznat kao lojalna rezerva. U tom svojstvu ga je Klopp poveo na Liverpoolovu američku turneju, na kojoj je dobro branio jedno poluvrijeme protiv Seville.

Lonergan je potpisao za Liverpool bez obzira na to što je u Engleskoj okončan prijelazni rok za ulazne transfere, zato što je bio slobodan igrač.

Kopirati
Drag cursor here to close