Pale klapne

Na utakmici Verona - Juventus mladi Weston McKennie trajno 'Diletted'

Westona McKennieja su kamere uhvatile kako neprestano gleda u Dilettu Leottu, slavnu televizijsku voditeljicu koja je radila na utakmici Stare dame i Verone.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2021. u 15:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona je odigrala 1:1 (0:0) protiv prvaka Juventusa.

Gosti iz Torina su poveli golom Cristiana Ronalda u 49. minuti nakon odlične asistencije Chiese, a poravnao je Barak u 77. minuti udarcem glavom nakon ubačaja Lazovića.

Jedna scena s utakmice nije promaknula navijačima. Nogometaš Juventusa Weston McKennie postao je veliki hit na društvenim mrežama.

Naime, McKennieja su kamere uhvatile kako neprestano gleda u Dilettu Leottu, slavnu televizijsku voditeljicu koja je radila na utakmici Stare dame i Verone.

Igrač talijanskog prvaka bio je očito 'paraliziran' Dilettom, a navodno ju je prvi put vidio uživo.

Međutim, kad je u pitanju ova šarmantna sportska voditeljica, mladi Amerikanac nije jedini koji je zinuo kad ju je ugledao. Interov napadač Dybala također je nekoliko godina ranije 'pobrkao' u koju kameru treba gledati...

Foto: Twitter / Paolo Dybala se malo zanio...

Juvents će zadržati McKennieja

Weston McKennie je početkom ove sezone u Juventus došao na na jednogodišnju posudbu iz Schalkea.

Talijani su Schalkeu za ustupanje igrača na jednosezonsku posudbu platili četiri i pol milijuna eura, a još 18,5 milijuna će im dati na ljeto iduće godine ako se odluče na otkup ugovora.

Postoji i klauzula vezana uz broj McKenniejevih nastupa, prema kojoj se Juve obvezuje kupiti 22-godišnjeg veznjaka nakon što on odigra određeni (dogovoreni) broj utakmica.

Osim toga, svojim je igrama Amerikanac uvjerio vodstvo Juventusa da posjeduje kvalitetu koju taj klub traži od svojih prvotimaca. Uostalom, ove sezone u 29 nastupa ima pet golova i dvije asistencije. Odigrao je 1663 minute do utakmice s Veronom.

S obzirom da Schalke igra više nego katastrofalno u Bundesligi, šefovi kluba iz Gelsenkirchena već planiraju iduću sezonu u Zweiti. Stoga će Stara dama zadržati McKennieja, piše Bild.

Schalkeu će milijuni dobro doći u drugoligaškoj borbi. Naravno, ukoliko se ne dogodi čudo pa Nebeskoplavi ostanu u prvoligaškom društvu.

Kopirati
Drag cursor here to close