Hrvatska-Rusija

Na tribinama Medvjedev, Grabar-Kitarović, Infantino

VIsoka izaslanstva dviju zemalja i FIFA-e odlučili su pratiti uživo utakmicu Hrvatske i Rusije.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2018. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicu četvrtfinala svjetskog prvenstva između Rusije i Hrvatske na tribinama olimpijskog stadiona Fišt u Sočiju pratili su brojni uglednici među kojima i premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, te hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Na utakmici je bio i predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino, ruski ministar sporta Pavel Kolobkov, dopredsjednici ruske vlade Olga Golodets i Vitalij Mutko, guverner Krasnodarske regije Veniamin Kondratijev.

Na utakmicu je stigao i hrvatski veleposlanik u Rusiji Tončić Staničić, naravno bio je tu i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, te njegov ruski kolega Aleksander Alajev.

Rusko - hrvatski ogled pratio je i predsjednik Američkog nogometnog saveza Carlos Cordeiro, brojne nogometne legende među kojima i Goran Vlaović, te Rus Aleksej Smertin.

Među posebnim gostima bio je i Nikita Simonjan (91), najbolji strijelac u povijesti Spartaka, te bivši sovjetski reprezentativac koji je igrao za 'Zbornaju' na svjetskom prvenstvu 1958. u Švedskoj gdje je SSSR stigao do četvrtfinala.

Kopirati
Drag cursor here to close