''Plavo-bijeli''

Prijavite se na prvi kviz o NK Široki Brijeg i družite se s legendama kluba

Kviz će tako okupiti sve generacije navijača Širokoga Brijega koji će se moći družiti s legendarnim igračima.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kviz o bogatoj povijesti Nogometnog kluba Široki Brijeg, pod nazivom ''Plavo-bijeli'', održat će se u četvrtak, 7. studenog 2019. godine, s početkom u 20:00 sati u caffe baru Eko u Širokom Brijegu.

Kviz će tako okupiti sve generacije navijača Širokoga Brijega koji će se moći s bivšim legendarnim igračima kao i aktualnim članovima kluba s Pecare.

''Naš klub ima lijepu i prilično dugotrajnu povijest, s puno zanimljivih događaja. Cilj kviza je približiti neke povijesne događaje navijačima, samo druženje među navijačima. Također, ovime se želimo prisjetiti nekih lijepih događaja kroz prošlost i usput provjeriti koliko naši ljudi doista znaju o klubu'', izjavili su organizatori za Bljesak.info.

Pitanja na kvizu obuhvaćati će cjelokupnu povijest kluba od osnutka 1948. godine, nastupa u Ligi Herceg-Bosne pa sve do današnje Premijer lige BiH.

''Naravno,podsjetit ćemo se i nekih ranijih lijepih trenutaka i priuštiti nekoliko iznenađenja za sve navijače, a sve u smislu dobrog druženja i promociji naše širokobriješke svetinje'', navode organizatori.

U ekipi na kvizi mogu sudjelovati od dvije do četiri osobe, a kotizacija iznosi 20 KM po ekipi dok su organizatori pripremili nagrade.

Prijave se mogu vršiti na brojeve: 063/520-677 ili 063/270-311.

Kopirati
Drag cursor here to close