Plati pa se klati

Na pomolu je mogući veliki preokret u megatransferu

Aletico Madrid objavio je zašto je došlo do zastoja transfera Antoinea Griezmana iz Atletico Madrida u Barcelonu.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2019. u 07:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aletico Madrid objavio je u petak službeno priopćenje u kojem objašnjava zašto je došlo do zastoja transfera Antoinea Griezmana iz Atletico Madrida u Barcelonu.

Barcelona je prvo pristala isplatiti otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura za jednog od najboljih napadača svijeta, ali je na sastanku u četvrtak postavila poprilično nevjerojatan zahtjev - da taj iznos uplati naknadno, nakon što se igrač već priključi katalonskoj momčadi na pripremama.

Španjolski mediji navode kako u Barceloni očito novac za Griezmanna pokušavaju namaknuti prodajama igrača, zbog čega su zatražili ''malu odgodu plaćanja''.

"Istina je da smo u četvrtak održali sastanak, a predstavnici Barcelone su zatražili odgodu plaćanja otkupne klauzule koja je 1. srpnja pala s 200 na 120 milijuna eura. Jasno da je naš odgovor bio negativan, te da su i Barcelona i igrač pokazali ogromno nepoštovanje i prema Atletico Madridu i prema našim navijačima", objavio je Atletico uz dodatak:

"Kao rezultat ovakvog razvoja situacije, Atletico Madrid je od igrača i njegove sestre koja mu je menadžer, zatražio da se Antoine Griezmann u skladu s važećim ugovorom pojavi na klupskom okupljanju sljedeće nedjelje i započne pripreme s ostatkom momčadi".

Griezmann je s Barcelonom trebao potpisati petogodišnji ugovor koji bi mu donio 17 milijuna eura po sezoni, ali sada je cijeli posao doveden u pitanje.

Kopirati
Drag cursor here to close