Hrvatska -Slovenija

Na Poljud isključivo s Covid potvrdom

Posebno napominju svim gledateljima koji će doći na Poljud kako se neće priznavati pojedinačne potvrde o cijepljenju ili liječničke potvrde o preboljenju, kao ni razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2021. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija 

Iz Hrvatskog nogometnog saveza ponovili su kako će utakmica između Hrvatske i Slovenije biti odigrana uz prisutnost gledatelja koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu.

Posebno napominju svim gledateljima koji će doći na Poljud kako se neće priznavati pojedinačne potvrde o cijepljenju ili liječničke potvrde o preboljenju, kao ni razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu, prenosi Hina.

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je osigurao testiranje putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion.

Vatreni u 6. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u utorak od 20.45 igraju protiv Slovenije.

Na polovici kvalifikacija Hrvatska dijeli prvo mjesto na ljestvici s Rusijom, obje reprezentacije imaju po 10 bodova, slijedi Slovenija sa sedam, Slovačka je četvrta sa šest, dok su Malta i Cipar na dnu s po četiri boda.

Kopirati
Drag cursor here to close