4 boda od opasne zone

Musini ''Vitezovi'' pod velikim pritiskom

Sport / Nogomet | 20. 04. 2017. u 17:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Loše igre u proljetnom dijelu sezone dovele su Vitez u veoma tešku situaciju u Ligi za ostanak. Pred sam početak Lige izgledalo je kao da se Vitez već spasio, uz uvjet da nastavi pobjeđivati u utakmicama gdje je favorit, no to se nije dogodilo. 

Vitežani se nalaze na četvrtom mjestu te ih četiri boda dijele od Čelika koji je u zoni ispadanja. U subotu ih na Gradskom stadionu u Vitezu očekuje susret petog kola protiv fenjeraša Olimpica.

"Boban Đerić trenira s momčadi i vidjet ćemo hoće li biti spreman za ovaj susret, odnosno u kombinaciji. Svjesni smo situacije, ali po prvi put u ovom prvenstvu igramo pod velikim pritiskom i samo nam 'igraju' tri boda. Mi smo toga svjesni i u subotu očekujem veliki angažman te da konačno osvojimo tri boda"'' izjavio je trener Nogometnog kluba Vitez Slaven Musa.

Susret Viteza i Olimpica na rasporedu je u subotu s početkom u 17.00 sati. Bit će to jedini susret kola kojeg izravno neće prenositi niti jedna televizija, a pravdu će dijeliti najbolji bh. sudac Ognjen Valjić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close