Uoči BATE Borisova

Musemić: Svaki rezultat bez primljenog pogotka za nas je aktivan

''Bilo bi neozbiljno da sada kažem gdje vidim našu šansu, ali mi ćemo dočekati svoju šansu. Protiv bilo koga, uz dužno poštovanje prema BATE Borisovu'', kaže Musemić.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2019. u 21:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Sarajeva će i u utakmici 3. kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv bjeloruskog prvaka BATE Borisova biti oslabljena, ali na večerašnjoj press konferenciji na Bilinom polju trener Sarajeva Husref Musemić najavio je povratak Aladina Šišića i Mersudina Ahmetovića.

''Oni se vraćaju u kadar, a Ahmetović će i početi utakmicu'', najavio je Musemić te dodao kako se ne želi osvrtati na izostanke.

''Najbolji igrač je zdrav igrač. Kako mentalno, tako i fizički'', istaknuo je Musemić i rekao da nisu bez šansi. Ako budu igrali, šansa i postoji, napomenuo je.

''Bilo bi neozbiljno da sada kažem gdje vidim našu šansu, ali mi ćemo dočekati svoju šansu. Protiv bilo koga, uz dužno poštovanje prema BATE Borisovu'', kaže Musemić, dodajući da su prikupili dovoljno podataka o Bjelorusima.

Oni su, kako je napomenuo Musemić, u zadnjih 11 sezona igrali devet puta u skupinama Lige prvaka ili Europske lige, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

''Svaki rezultat bez primljenog gola za nas je aktivan. U dvije utakmice protiv Celtica uspjeli smo postići pogodak, a ja se nadam da to možemo uraditi i sutra.

Uz dozu opreznosti, pametne igre, discipline... možemo postići dobar rezultat, bez obzira što imamo određenih kadrovskih problema'', smatra Musemić.

Oni su, kako je rekao Musemić, u sva četiri susreta koja su igrali tijekom ovog ljeta u Ligi prvaka, primili barem jedan gol.

''Nadam se da će i ovog puta... Ono što mi želimo, to igrači moraju prenijeti na teren. Oni su akteri'', podvukao je Musemić, te najavio da očekuje dosta navijača na tribinama zeničkog Bilinog polja.

''Normalno da očekujem podršku. Očekujem podršku i ljudi iz Zenice, ali i da će doći dosta naših navijača iz Sarajeva, koji su nam dali podršku i protiv Celtica'', kazao je Musemić.

Kapetan Krste Velkoski, koji je sanirao ozljedu i bit će spreman za sutrašnju utakmicu, istaknuo je odličnu atmosferu u momčadi te najvaljuje da će svaki igrač na terenu dati maksimum i prihvatiti svoju ulogu.

''Imali smo dovoljno vremena da uvidimo niihove mane i vrline. Probat ćemo to iskoristiti na najbolji mogući način i ostvariti aktivan rezultat za uzvrat'', kazao je Velkoski, koji je dodao kako ni njemu nije problem što ove sezone igra malo dalje od gola.

Kopirati
Drag cursor here to close