Sarajevo ispalo iz Kupa

Musemić razočaran: Morate pognuti glavu, prihvatiti to i otići kući

U burnom susretu punom preokreta više snage i volje pokazali su domaći nogometaši, a trener ''Bordo'' momčadi Husref Musemić bio je razočaran.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2019. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni osvajač Kupa BiH Sarajevo je s 3:2 ispalo na Pecari od Širokoga Brijega u susretu osmine finala.

U burnom susretu punom preokreta, koji je čak bio prekinut na 25 minuta jer je igrač Sarajeva pogođen bocom s tribine, više snage i volje pokazali su domaći nogometaši, a trener ''Bordo'' momčadi Husref Musemić bio je razočaran.

''Veoma dobra utakmica, s puno pogodaka, puno prilika i dva preokreta, no bilo je i stvari koje ne čine nogomet lijepim. Svojim igračima ništa ne zamjeram i čestitam im što su se borili. Nismo mogli pobijediti jer dosta stvari nije nama išlo u prilog, ali Bože moj, tako je to. Danas u ovom nogometu morate pognuti glavu i prihvatiti to i otići kući'', rekao je Musemić na konferenciji za novinare nakon utakmice i dodao kako je njegove igrače poremetio 25-minutni prekid s obzirom da su odmah nakon nastavka susreta primili pogodak.

''Vjerojatno nas je poremetilo to da su igrači sjedili 20 minuta u svlačionici. Izašli smo i odmah primili pogoda'', dodao je trener Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close