Trener Sarajeva uoči derbija

Musemić: Pobjedom protiv Zrinjskog možemo olakšati nastavak prvenstva 

Ove sezone to će biti peti međusobni susret dvije trenutno najbolje bh. momčadi.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2019. u 12:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicama 24. kola ovog vikenda nastavlja se natjecanje u nogometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Derbi susret u subotu će se igrati na Koševu na kojem će vodeće Sarajevo dočekati Zrinjski, aktualnog prvaka i drugoplasiranu momčad na ljestvici.

Trener Sarajeva Husref Musemić na press konfrenciji je kazao  da je nadolazeći susret bitan jer borba za prvo mjesto može dovesti u neizvjesnot, a ukoliko pobijede mogu sebi olakšati nastavak prvenstva.  

''Bili smo bolji do sada u ova dva susreta, ali se sve može okrenuti u drugom smjeru. Maksimalno poštujemo i respektiramo Zrinjski. Nadam se da smo iskoristili dobro stanku, imamo sve igrače na raspolaganju, nemamo ozljeda i sve je na nama. Vidjeli smo kako smo igrali protiv Krupe. Nadam se  da smo se osvježili u stanci i da ne možemo ponoviti takvu igru'', kazao je Musemić. 

Vezni igrač Ljuban Crepulja kazao je da momčad Sarajeva očekuje teška utakmica.  

''Po mom mišljenju, utakmica koja ne rješava prvenstvo jer se igra još dosta susreta, ali sasvim sigurno radi se o  utakmici koja može mnogo toga reći'', rekao je Crepulja. 

Susret Sarajevo - Zrinjski  počinje u subotu od 19:00 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase (Koševo).

Ove sezone to će biti peti međusobni susret dvije trenutno najbolje bh. momčadi. U prva dva susreta prvenstva Sarajevo je na Koševu pobijedilo s 4:2 (6. kolo), utakmica u Mostaru završena je bez pobjednika 2:2 (17. kolo), dok je u oba četvrtfinala susreta Kupa BiH ''Bordo'' momčad slavila s po 1:0. 

Nogometaši Sarajeva protiv Zrinjskog će igrati prvi od tri derbija u seriji, u kojima se još 6. travnja na Grbavici sastaju s gradskim rivalom Željezničarom te 14. travnja na Koševu sa Širokim Brijegom.

Kopirati
Drag cursor here to close