Vitežani čekaju Plemiće

Musa: Nije bilo realno da Zrinjski ima plus osam

Sport / Nogomet | 29. 11. 2016. u 09:54 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski će posljednje kolo jeseni odraditi u Vitezu, gdje ga čeka bivši trener Slaven Musa.

Mostarski stručnjak je odličan poznavatelj prilika u taboru Plemića, a vjeruje da će njegov Viteza za vikend biti u prilici zakočiti prvaka i lidera.

“Loš teren i loša forma Zrinjskog su detalji na koje ćemo najviše igrati, bez toga bi imali znatno manje šanse”, rekao je u izjavi za Dnevni list.

“Kartone nam imaju Muminović i Livančić. Muminovićev izostanak u vezi bit će veliki hendikep, dok na poziciji desnog beka imamo oporavljenog Stanića. Ali ako bismo tražili najbolji mogući trenutak za utakmicu sa Zrinjskim, to je ovaj… zbog već navedenih stvari”, dodao je pa se osvrnuo na situaciju u Zrinjskom koji je tri utakmice bez pobjede, a gostovanje u Vitezu čeka nakon teškog domaćeg poraza od Željezničara (0:4).

“Oni su više u rezultatskoj nego igračkoj krizi i sigurno da su favoriti bez obzira na to, kao i na njihove izostanke. Neće imati Jakovljevića te Čolića umjesto kojeg će uskočiti Barić koji jedno vrijeme nije trenirao. Teren im neće pogodovati, ali neće ni nama, pošto i mi težimo nadigravanju, što smo pokazali u Bijeljini.”

Vitez nije u borbi za naslov pa mu je sa strane možda i lakše ocijeniti tu situaciju - osam bodova prednosti Zrinjskog od prije tri kola istopila se na četiri. 

“Zrinjski je za mene jedini istinski favorit za naslov, ali situacija je sada zanimljiva. Pravi je 'nonsense' da su u Željezničaru u euforiji nakon što su prišli na minus šest, dok u Zrinjskom vlada loša atmosfera.”

“Stanje se mijenja iz kola u kolo i sigurno će do kraja biti neizvjesno, ali po meni je trenutni izgled tabele realan. Nije mi bilo realno da Zrinjski ima plus osam, ali eto, neke su se stvari poklopile i u jednom se trenutku i to dogodilo.”



 

Kopirati
Drag cursor here to close