Vitez

Musa: Možemo ispasti s dvije pobjede, ali i ostati s dva boda

Sport / Nogomet | 18. 05. 2017. u 18:19 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Viteza u nedjelju će u jednom od najvažnijih utakmica sezone za njih ugostiti Mladost iz Doboja kod Kaknja. Pobjeda u Širokom Brijegu (0:1), dala je veliku nadu Vitežanima da na kraju mogu izboriti ostanak u ligi, ali sigurno da ih u nedjelju očekuje veoma kvalitetan protivnik.

Mladost je davno već osigurala ostanak, te će u Vitez doći rasterećena.

"Nemamo što čekati. Dva kola su do kraja i moramo sve učiniti da u nedjelju slavimo. Nedostajat će nam Muminović, a ne znam je li nam prednost to što Mladost dolazi rasterećena, jer su oni veoma kvalitetna ekipa", izjavio je trener Viteza Slaven Musa.

U Vitezu će sigurno osluškivati i informacije sa susreta Čelik - Olimpic, te Metalleghe - Široki Brijeg, s obzirom da su Čelik i Metalleghe izravni rivali Viteza.

"Sigurno je da ćemo pratiti te susrete, i realno je da je Čelik kvalitetniji od Olimpica koji je već ispao. Sve osim pobjede domaćina u tom susretu bilo bi iznenađenje, a Široki Brijeg je kvalitetnija momčad u ligi od svakog, pa vidjet ćemo kako će to završiti", mišljenja je Musa.

Prošlo kolo i pobjeda Viteza nad Širokim Brijegom donijela je prekid negativne serije Viteza od čak 14 utakmica bez pobjede, ali i brojne medijske natpise da je meč odigran na Pecari bio dogovoren u korist Vitežana. Musa ističe da se on time ne opterećuje.

"Mi gledamo samo sebe i nismo se ni ranije zamarali nekim stvarima. Svaki klub ima neki pozitivan ili negativan skor, te i mi imamo problema kao i svaki klub. Dat ćemo sve od sebe da u nedjelju slavimo, a može se dogoditi da nam i dvije pobjede ne budu dovoljne, ali isto tako da izborimo ostanak i s dva boda u dva susreta. Kako god, na nama je prvo da slavimo u nedjelju", zaključio je Musa.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close