Premijer liga BiH

Mujezinović: Nadam se utakmici s lijepim potezima i s našom pobjedom

Prvotimac Željezničara Mustafa Mujezinović stoga očekuje utakmicu s "dosta lijepih poteza i šansi" te vjeruje u pobjedu svog tima.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2019. u 12:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:FKZeljeznicar / Mujezinović: Nadam se utakmici s lijepim potezima i s našom pobjedom

Nogometaši Željezničara sezonu u Premijer ligi BiH završavaju gostovanjem u Tuzli, gdje se sastaju s ekipom Tuzla Cityja. 

Plavi s Grbavice su prije ovog kola osigurali četvrto mjesto i plasman u kvalifikacije za Europsku ligu, za što još uvijek čekaju potvrdu Drugostupanjskog povjerenstva za licenciranje, dok je Tuzla osigurala opstanak te utakmica neće imati rezultatski značaj. 

Prvotimac Željezničara Mustafa Mujezinović stoga očekuje utakmicu s "dosta lijepih poteza i šansi" te vjeruje u pobjedu svog tima. 

''Očekujemo rasterećenu utakmicu jer je sve riješeno u prvenstvu. Nadam se da će to biti utakmica s dosta lijepih poteza, dosta prilika i s našom pobjedom za kraj sezone. Što se mojih igara tiče, odigrao sam skoro sve utakmice u ovoj polusezoni, mogu biti zadovoljan, moglo je to još bolje, ali sve u svemu mislim da mogu biti zadovoljan. Kao ekipa smo mogli puno bolje, pogotovo na domaćem terenu. Bilo je utakmica u kojima smo bili bolji, a ipak nismo dolazili do pobjede. Najvažnije je da smo izborili Europu što je bio naš cilj ove godine'', kazao je Mujezinović koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz Veleža, a za Plave odigrao je 12 utakmica i ubilježio dvije asistencije. 

Utakmica se igra u subotu u 17 sati na stadionu Tušanj.

Kopirati
Drag cursor here to close