Ovuda nećeš proći

Mrtvi - hladni: Ruski specijalci nisu prepoznali Maradonu

Maradona je pokušao ući na parking stadiona, ali mu policajci to nisu dozvolili. Premda je Maradonina pratnja žestoko prosvjedovala, OMON-ci su ostali hladni na to i ograda parkinga za proslavljenog nogometaša ostala je zaključana
Sport / Nogomet | 15. 06. 2018. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diego Maradona jedan je od onih nogometaša u povijesti koji je predriblao mnoge protivničke obrane, ali to mu nije bilo dovoljno da ga prepozna ruska specijalna postrojba u blizini stadiona Lužniki, na kojem se igrala prva utakmica Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Specijalne policijske snage (poznate po nazivu OMON) brinu o tome da u gradovima sve bude u najboljem redu. OMON je prisutan u svakoj ruskoj oblasti i vrši ophodnje u većim ruskim gradovima.

Maradona je pokušao ući na parking stadiona, ali mu policajci to nisu dozvolili. Premda je Maradonina pratnja žestoko prosvjedovala OMON-ci su ostali hladni na to i ograda parkinga za proslavljenog nogometaša ostala je zaključana, prenose ruski mediji.

Maradona je stoga na stadion morao poći okolnim putem, ali je ipak stigao na vrijeme pogledati pobjedu domaćina od 5:0 nad slabašnom Saudijskom Arabijom.

Možda sljedeći put treba jednostavno doći bez šljaštećih naočala za sunce...

Kopirati
Drag cursor here to close