Promjene u Gabeli

Mršić preuzeo GOŠK i najavio borbenu utakmicu protiv Zrinjskog

Pred novim stručnim stožerom težak je zadatak - ostaviti GOŠK u Premijer ligi BiH u godini u kojoj klub slavi stoti rođendan.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2019. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Nogometnog kluba ''GOŠK'' u Gabeli predstavljen je novi stručni stožer koji ima zadatak spasiti klub iz ispadanja u Premijer ligu BiH.

Stanko Mršić na klupi je naslijedio Matu Neretljaka kao prvi trener, a pomoćnici će mu biti Vjekoslav Sušac, Romeo Mitrović i Zlatko Križanović.

Pred novim stručnim stožerom težak je zadatak - ostaviti GOŠK u Premijer ligi BiH u godini u kojoj klub slavi stoti rođendan.

Na ruku im ne idu ni protivnici; u sljedeća tri kola GOŠK igra protiv ekipa iz vrha ljestvice - Zrinjskog, Željezničara i Širokog Brijega.

''Rapored je težak, a prvi test nam je Zrinjski, već sutra. Međutim, 'Plemići' su jednim dijelom potrošeni, jer su igrali u srijedu, pa ćemo to probati iskoristiti kao naš adut'', kaže za Bljesak.info trener GOŠK-a.

Ipak, na oprezu je jer se, kako kaže, radi o teškom gostovanju.

''Dobar je protivnik, dobar je teren, ali teško je gostovanje, no to je dodatan motiv igračima da pokažu što mogu.  Dat ćemo sve od sebe, i mislim da možemo malo više ušićarit nego što očekujemo'', optimističan je Mršić.

Na klupi GOŠK-a bit će i prvi pomoćnik, Čapljinac Vjekoslav Sušac, koji je nekada igrao za mostarski Zrinjski.

''Poznajem stanje u tom klubu i igrače jako dobro, radio sam s njima, te gledajući trenutnu situaciju mislim da smo u psihološkoj prednosti. Uz to, naša  momčad izgleda dobro, odgovorno pristupaju treningu, i mislim da trebamo stisnuti glave skupa, od stožera do igrača, da napravimo što bolji rezultat zu Mostaru.Kao bivši igrač Zrinjskog da sam birao ne bi sigurno ovo izabrao kao moje prvo gostovanje, ali posao je posao, nema tu emocija i ljubavi'', kaže Sušac.

Mršić smatra da će GOŠK ući u utakmicu sa boljom psihološkom prednošću, a na stožeru je da postavi dobru taktiku, jer su svi igrači na raspolaganju.

''Im sitnih ozlijeda, ali ništa ozbljno. Svih 11 igrača je spremno, i smatram da svih 11 mora bit u obrani, a ako se to ne može izdržati onda smo u knock-outu. Vidio sam, gledajući utakmice GOŠK-a, da premalo igrača sudjeluje u napadu,  i to moramo mijenjati, moramo trkački biti spremniji'', zaključio je Mršić.

Kopirati
Drag cursor here to close