#HŠKZ #NekaTraje #IgrajDoKraja

Može li Zrinjski nastaviti europsku sezonu iz snova?

Kako god bude, četvrtak u Širokom bit će feštarski dan, jer blagdan Velike Gospe tamo se slavi na sav glas. Zato se očekuje velika gužva, u gradu i oko stadiona.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2019. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski će u četvrtak na širokobriješkoj Pecari vjerojatno odigrati zadnju, šestu europsku utakmicu ovog ljeta, ali Mostarci odbijaju ispasti, barem to ne žele napraviti bez borbe.

Želite li otići tiho u postelji ili možda u stilu – hrvući se sa tigrom u nuklearnom reaktoru? U redu, Zrinjski je u Europi još živ, iako to onih 0:3 kod Malmoa iz prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Europsku ligu ne govori, ali ako ih u četvrtak "europska smrt" zaista čeka, oni se svakako žele oprostiti u stilu – ne žele pasti bez borbe, žele pokušati da ova sjajna europska priča, koja je već iznjedrila senzaciju u vidu izbacivanja Utrechta, još potraje i ostati dosljedni omiljenom sloganu svojih navijača – igraj do kraja.

Kako god bude, četvrtak u Širokom bit će feštarski dan, jer blagdan Velike Gospe tamo se slavi na sav glas. Zato se očekuje velika gužva, u gradu i oko stadiona.

Gužvi će doprinijeti i navijači Malmöa, najavaljen je dolazak njih stotinjak. Igrači Malma dolaze manje odmorni od Mostaraca – jer oni su razliku od Zrinjskog za vikend igrali i izvukli nulu kod Häckena (1:1). Zabio je onaj Christiansen koji je u Malmöu pogodio Brkovićevu mrežu, trener Rösler odmorio je par igrača pa tako Bengtsson, preko kojeg su Šveđani poveli kontra Mostaraca, uopće nije bio u kombinacijama.

Utakmica se igra od 19 sati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, a sudi je kazahstanski sudački četverac predvođen Artyom Kuchinom.

Kopirati
Drag cursor here to close