La Liga

Može i bez Modrića: Real u ritmu sambe stigao na vrh tablice u Primeri

Kraljevskom klubu bio je dovoljan po jedan gol u svakom poluvremenu. Vinicius Junior je pogodio u 36., a pobjedu je potvrdio Rodrygo u 72. minuti.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2019. u 07:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Vinicius Junior postigao je lijep pogodak protiv Osasune

Real Madrid je u šestom kolu Primere na Santiago Bernabeuu s 2:0 pobijedio Osasunu.

Kraljevskom klubu bio je dovoljan po jedan gol u svakom poluvremenu. Vinicius Junior je pogodio u 36., a pobjedu je potvrdio Rodrygo u 72. minuti.

Zbog minimalnog zaleđa Realu je nakon intervencije VAR-a poništen i zgoditak kojeg je postigao Luka Jović.

Inače, Zinedine Zidane je uoči utakmice mnoge iznenadio početnim sastavom, pa su na klupi tako ostali Benzema, Hazard, Courtois. Luka Modrić pauzirao je zbog ozljede.

Atletico Madrid u šestom kolu Primere kao gost je slavio kod Mallorce 2:0. Momčad Diega Simeonea povela je golom Coste u 26. minuti, da bi pobjedu potvrdio Joao Felix u 64.

U 77. minuti Atletico je ostao bez Alvara Morate koji je u samo nekoliko sekundi dobio dva žuta kartona zbog čega će propustiti i subotnji derbi protiv Real Madrida.

U istom terminu Leganes i Athletic Bilbao odigrali su 1:1. Oscar je pogodio za domaćine, Garcia za goste.

Golijadu su gledatelji vidjeli na Mestalli u dvoboju Valencije i Getafea. Već u prvom minuti Mata zabija za vodstvo gostiju, no već do poluvremena šišmiši uz dva gola Gomeza i jedan Lee Kangina stižu do 3:1. Ipak, u nastavku Jason i Angel zabijaju za konačnih 3:3.

Real je sinoćnjom pobjedom preuzeo prvo mjesto Primere s 14 bodova, jednim više od Atletica, a upravo protiv njih ih čeka gradski derbi u subotu.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close