A nije vodonoša

Možda najgluplji žuti karton ikad: Igrao s bocom vode u ruci!

"Douglas Santos je nenadano brzo ubacio loptu sa strane, igra je nastavljena, a ja sam najednom trčao po terenu s bocom u ruci"
Sport / Nogomet | 16. 12. 2017. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici posljednjeg kola jesenskog dijela u Bundesligi, koja je odigrana između Borussije M'Gladbach i HSV-a (3:1), mladi nogometaš HSV-a Rick van Drongelen (18) dobio je vjerojatno najgluplji žuti karton za čitavu karijeru koja je pred njim.

Naime, on je u jednome trenutku (77. minuta utakmice) igrao s plastičnom bocom vode u ruci, a sudac Markus Schmidt pokazao mu je žuti karton.

"Imao sam probleme s mišićima pa sam potrčao prema liniji igrališta kako bih na brzinu nešto popio. Dobačena mi je plastična boca s vodom, a ja sam mislio kako imam dovoljno vremena prije nastavka igre. Međutim, Douglas Santos je nenadano brzo ubacio loptu sa strane, igra je nastavljena, a ja sam najednom trčao po terenu s bocom u ruci", opisao je van Drongelen ovaj neobičan slučaj.

Ovaj nadareni mladić kaže kako još nikad nije dobio javnu opomenu na ovakav način, a nije takvo nešto ni vidio. Nikakvo čudo, jer tek je započeo svoju karijeru...

Kopirati
Drag cursor here to close