Ne može

Mourinho: Volio bih da sam na poluvremenu mogao napraviti 11 izmjena

Tottenham u Ligi Europe pretrpio šokantan poraz na gostovanju kod Royal Antwerpena
Sport / Nogomet | 30. 10. 2020. u 10:41 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jose Mourinho, menadžer Tottenhama bio je izuzetno ljut nakon sinoćnjeg šokantnog poraza (0:1) u Ligi Europe na gostovanju kod Royal Antwerpena. Nakon susreta izjavio je da bi volio da je na poluvremenu mogao zamijeniti svih 11 igrača.

Mourinho je napravio četiri promjene u sastavu nakon prvih 45 minuta. Igru su napustili Dele Alli, Steven Bergwijn, Giovani lo Celso i Carlos Vinicius. Međutim, to Tottenhamu nije pomoglo da izbjegne neugodan poraz.

''Volio bih da sam napravio 11 promjena na poluvremenu. Ne želim analizirati pojedince. Ne volim to raditi. Imamo veliku ekipu s puno dobrih igrača. Moja je odgovornost pružiti im priliku da igraju i uhvate je s obje ruke, kako bi bili u stanju da traže još minuta. Nakon ove utakmice moj budući izbor će biti vrlo jednostavan'', naglasio je portugalski trener za britanske medije.

Pobjedu belgijskom predstavniku donio je Lior Rafaelov pogotkom u 29. minuti. Time je prekinut sjajan niz “pijetlova“ u listopadu u kojem su do duela u Belgiji odigrali pet utakmica u kojima su u četiri slavili i jednom odigrali neriješeno.

''Više volim da hvalim protivnike jer su odigrali veličanstvenu utakmicu, a ne da krivimo sebe jer smo odigrali groznu utakmicu. Ali, moram raditi oboje istovremeno. Krivite me jer ja sam šef i moja je odgovornost to tko igra. Međutim, moram priznati da mi je utakmica potvrdila nekoliko stvari, otkrila neke upitnike i pomoći će mi u budućnosti u donošenju odluka. Također i ja učim svaki dan'', zaključio je Mourinho.

Usprkos porazu Tottenham ne bi trebao imati problema da prođe grupu J Lige Europe.

Nakon dva kola lider je Antwerpen, a slijede Tottenham i LASK sa po tri te Ludogorets bez bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close