Konferencija za novinare

Mourinho nabrajao: Salah nije ozlijeđen, Firmino nije ozlijeđen...

Portugalski stručnjak i trener Spursa Jose Mourinho izjavio je na konferenciji za novinare da treba još vremena kako bi se njegova momčad borila za titulu u Premier ligi.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2020. u 19:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi 13. kola engleske  u srijedu igraju Liverpool i Tottenham. Obje momčadi su nakon 12 kola na 25 bodova i dijele vrh engleske nogometne lige.

Portugalski stručnjak i trener Spursa Jose Mourinho izjavio je na konferenciji za novinare da treba još vremena kako bi se njegova momčad borila za titulu u Premier ligi, prenosi HRT.

''Mi smo dobra momčad koja radi vrlo dobro, ali ako nisam u krivu, Liverpoolu je trebalo 1894 dana s Juergenom Kloppom da osvoji naslov. Ispravite me ako griješim'', rekao je Mourinho.

''Trenutačno vidimo plodove našeg rada nakon 390 dana, ali i tih 390 dana je pogrešno jer je bilo karantena i dana kod kuće'', dodaje Portugalac.

Iako Liverpool ima problema s ozljedama, Mourinho smatra da takvih i sličnih problema imaju sve momčadi, da je jedini veliki gubitak nedostatak Virgila van Dijka.

''On je ozlijeđen i vrlo dobar igrač, naravno. Ali dajte mi njihovu listu ozlijeđenih igrača i usporedite ju s njihovom najboljom momčadi. I ja vam mogu dati deset ozlijeđenih u Tottenhamu'', zaključio je Mourinho i nabrajao:

'' Alisson nije ozlijeđen. APremier ligelexander-Arnold nije ozlijeđen. Fabinho nije ozlijeđen, Salah nije ozlijeđen, Firmino nije ozlijeđen, Mane nije ozlijeđen''.

Kopirati
Drag cursor here to close