Odluka je pala

Mourinho: Lo Celso više neće igrati u ovoj godini

"Gio neće igrati, neće biti spreman. Ne znam kad će se vratiti, ali zasigurno neće igrati u božićnom i novogodišnjem razdoblju", izjavio je Mourinho uoči gostovanja kod Wolverhamptona.
Sport / Nogomet | 24. 12. 2020. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak Tottenhama Giovani Lo Celso više neće igrati u ovoj godini, zbog ozljede butnog mišića, izjavio je u četvrtak trener Spursa Jose Mourinho, čiju momčad u tjedan dana očekuju tri utakmice u engleskoj Premier ligi.

Argentinski 24-godišnji veznjak je izašao iz igre već početkom drugog poluvremena utakmice protiv Leicestera, odigrane u nedjelju, u kojoj je Tottenham poražen sa 2-0.

Spursi će 27. prosinca gostovati kod Wolverhamptona, tri dana poslije će ugostiti Fulham, a i prvi dvoboj u 2021. odigrat će na svom stadionu, 2. siječnja protiv Leedsa.

"Gio neće igrati, neće biti spreman. Ne znam kad će se vratiti, ali zasigurno neće igrati u božićnom i novogodišnjem razdoblju", izjavio je Mourinho uoči gostovanja kod Wolverhamptona.

Za tu bi utakmicu u veznom redu mogao konkurirati Tanguy Ndombele, koji je u srijedu propustio dvoboj Liga kupa u kojem je Tottenham svladao Stoke s 3-1 i probio se u polufinale, javlja Hina.

"Tanguy je spreman, ali ja sam odlučio da ne putuje u Stoke", rekao je Mourinho i dodao da ne misli odmarati Harryja Kanea, iako je u posljednje četiri utakmice imao punu minutažu.

"Igrali smo u srijedu, a sljedeća utakmica je u nedjelju. Igrač poput njega, koji naporno trenira i kao pravi profesionalac vodi brigu o sebi, vjerujem da će biti spreman igrati protiv Wolvesa.

Tottenham je u zadnje tri utakmice osvojio svega jedan bod i s prvog je pao na šesto mjesto ljestvice u Premier ligi, igrajući s momčadima iz vrha. No, Mourinho se ne zavarava da će protiv Wolverhamptona, Fulhama i Leedsa biti lakši suparnici.

"Neće biti ništa lakše. Ovo je takva liga i zbog toga trebamo biti sretni, a ne tužni... Moramo biti sretni, jer igramo u fantastičnoj ligi", zaključio je portugalski stručnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close