The Special One

Mourinho: Bonucci i Chiellini bi mogli na Harvardu držati predavanja o obrani

Trener Uniteda Jose Mourinho nahvalio je Juventus i njegove igrače nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 24. 10. 2018. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U skupini H Juventus je na Old Traffordu pobijedio Manchester United sa 1:0, a pogodak odluke zabio je Paulo Dybala u 17. minuti.

United se ''probudio'' u drugom dijelu, a ''Crveni vragovi'' su najbliže golu bili u 75. minuti kada je Paul Pogba udarcem s ruba kaznenog prostora uzdrmao vratnicu.

Trener Uniteda Jose Mourinho nahvalio je Juventus i njegove igrače nakon utakmice, javlja HRT.

''Oni su prvaci sedam godina, mislim sedam zaredom, dva finala Lige prvaka u četiri ili pet godina i nisu sretni s time, oni žele više'', prenosi Mourinhove riječi Reuters. ''Žele više. Imaju Higuaina i Dybalu, ali žele više i idu po Ronalda. Idu po najbolje igrače na svijetu. Veliki klub s velikom prošlošću i velikom željom da ima blistavu budućnost''.

Foto: Getty Images / Jose Mourinho

Portugalac bi svoju momčad htio još pojačati u obrambenom dijelu te je biranim riječima govorio o stoperima torinske momčadi - Giorgiju Chielliniju i Leonardu Bonucciju.

''Gospodin Bonucci i gospodin Chiellini bi mogli na Harvardu držati predavanja kako biti stoperi'', rekao je Mourinho. ''Mi smo znali da ćemo se boriti s Valencijom za drugom mjesto u skupini'', javlja HRT.

Na ljestvici vodi Juventus s devet bodova, Manchester United ima četiri, Valencija ima dva, a Young Boysi jedan bod.

Kopirati
Drag cursor here to close