Sve nas ista ljubav spaja

Mostarski gradonačelnik čestitao Veležu

1105 dana je prošlo od posljednje utakmice koju je Velež odigrao u Premijer ligi. Sada je to sve prošlost, vrlo brzo slijedi novi početak, izazov još veći. Za novog-starog premijerligaša.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2019. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić čestitao je u utorak predsjedniku Upravnog odbora FK Velež Šemsudinu Hasiću ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. 

"Iskrene čestitke Vama, treneru Rahimiću, igračima i svima koji su doprinijeli tom uspjehu, kao i navijačima koji su vas bodrili na tom putu ostvarenja tog uspjeha, te puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanjima", navodi se u gradonačelnikovoj čestitki.

Podsjetimo, i predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora HNS Dragan Čović u intervjuu za "Jedan" na BHT1 osvrnuo se, između ostalog, i na mostarski Velež.

Naime, od ranije je poznato kako je Čović u mladosti bio vatreni navijač Rođenih pa je shodno tome upitan da li i dalje kao nekad ima emocije prema mostarskom klubu.

“Vrijeme čini svoje, ali emocije nikada ne mogu nestati. Ali, da se vremenom transofrmiraju, to je točno. Ja sam kao dijete navijao za Velež. U svojoj mladosti sam bio navijač Veleža. Ne postoji stadion na kojem je Velež igrao van Mostara, a da ja nisam bio. I sad kad netko hoće raspravljati o emocijama, evo mu materijala. Drago mi je da je Velež ponovo ušao u Premijer ligu BiH. Mislim da to zaslužuje, kao i bolje uvjete i ambijent, kako ne bi opet došao u sličnu situaciju u kojoj je već bio jednom ili dva puta u proteklih 15-ak godina”, rekao je Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close