Tko je bolji?

Mostarski futsal derbi: Dvoboj ''Staklorada'' i HFC ''Zrinjski''

Duel dva trenutno najbolja tima bh. prvenstva plijeni veliku pažnju javnosti.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2018. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sljedeće kolo Premijer lige BiH u futsalu donosi veliki mostarski derbi Mostar SG Staklorada i Zrinjskog.

Duel dva trenutno najbolja tima bh. prvenstva plijeni veliku pažnju javnosti, a u taboru Mostar SG-a koji ima ulogu domaćina očekuju trijumf i nove bodove.

Vratar Stanislav Galić podsjeća da je posljednji gradski derbi okončan rezultatom 9:1 u korist Mostar SG-a, kao i da je njegov tim u posljednje vrijeme dostigao pravu formu nakon nekoliko mečeva sa početka sezone koji nisu bili spram očekivanjima.

''Izuzetno cijenim trenera Zrinjskog Nikolu Tomičića i njegove metode rada. Također, cijenim i ono što je Zrinjski ostvario od početka sezone, ali smatram da će bez obzira na sve rezultat utakmice zavisiti od nas i našeg raspoloženja'', rekao je Galić.

Značajno je i to što će Mostar SG imati podršku navijača.

''Nakon problema sa ozlijedama koje su nas pratili na početku, mi smo danas u dobroj formi i pred svojom publikom želimo pobijediti. Izgovora nema, samo tri boda'', kazao je vratar Staklorada i pozvao navijače da u što većem broju dođu na derbi.

''Mogu obećati borbu do posljednjeg atoma snage od početka do kraja utakmice'', poručio je Galić na kraju. Utakmica će se igrati u dvorani u Sjevernom logoru 24.11. od 19:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close