37. mostarski derbi

Isto odstojanje: Zrinjski i Velež podijelili bodove

Zrinjski i Velež odigrali su neriješeno (1:1), pa četiri kola prije kraja Velež i dalje ima tri boda prednosti ispred mostarskog rivala.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2021. u 20:38 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

37. poslijeratni mostarski derbi završio je neriješeno. Zrinjski i Velež odigrali su 1:1 u utakmici u kojoj je Velež dobio prvo, a Zrinjski drugo poluvrijeme. 

Velež je poveo u jeku dominacije domaćih. Igrala se 42. minuta kada je Brandao oteo loptu Almiru Bekiću i uposlio Edu Vehabovića, a ovaj lijevom nogom pogodio za vodstvo Rođenih.

Bljesak.info / Georgijević šutira na gol Zrinjskog

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Zrinjski u 33. minuti nakon kornera. Lopta se odbila od pete Mehmeda Ćosića i "prošetala" pokraj gol linije.

Plemići su izjednačili deset minuta nakon odmora. Sada je Brandao pogriješio, izgubio loptu na rubu šesnaesterca Zrinjskog i "sjevnula" je brza kontra Zrinjskog. Povukao je Dragan Juranović i uposlio Nemanju Bilbiju, a ovaj ipod Bogdanovića pogodio mrežu Veleža za svoj 12. pogodak u sezoni.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, iako je u sudačkoj nadoknadi Mario Tičinović pogodio vratnicu u situaciji kada je bio sam ispred gola gostiju.

Bljesak.info / Zlomislić i Radovac u duelu

Ovim remijem zadovoljniji mogu biti u Veležu, jer su zadržali treće mjesto s dva boda viška ispred Širokog i tri ispred Zrinjskog. Rođeni već u srijedu dočekuju Željezničar, a Zrinjski ide na noge Borcu.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close