UEFA futsal kup

Mostar Staklorad razbio estonskog futsal prvaka

Sport / Nogomet | 24. 08. 2017. u 20:43 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Stari grad Staklorad napravio je veliki korak ka osvajanju kvalifikacijskog turnira UEFA futsal kupa, nakon što je u drugom susretu drugog kola s visokih 13:3 pobijedio estonskog prvaka Narvu United.

U drugom susretu skupine E, koja se igra u Mostaru, Arnavutkoy je bio uvjerljiv protiv albanskog prvaka Flamurtarija. Bilo je 12:2 za turskog prvaka.

"Potvrdili smo kvalitet i ozbiljnost i pokazali da zaslužujemo igrati drugi krug. Igrači su bili nadahnuti, publika je ponovo bila uz nas i to je donijelo pobjedu. Mene raduje što je uvjerljiva i što se igrači nisu opuštali cijelim tijekom susreta iako smo od početka imali prednost. Drago mi je i što su svi igrači na koje računamo imali dobru minutažu protiv Narva Uniteda", izjavio je trener mostarske ekipe Mirsad Fazlinović.

Bh. prvak je pred plasmanom u drugi krug, a do cilja je potreban još minimum bod protiv Flamurtarija.

"Treću utakmicu ćemo nastojati pobijediti, a motiv veći od plasmana u naredni krug nam nije potreban. Svjesni smo važnosti utakmice, ali i svog kvaliteta. Neće nas zavarati ni to što je Flamurtari sinoć deklasiran od Arnavutkoyja, igrat ćemo krajnje ozbiljno i nadam se s navijačima proslaviti uspjeh", dodaje Fazlinović.

Uoči posljednjeg kola koje je na programu u subotu, bh. prvak ima maksimalnih 6 bodova, Arnavutkoy i Narva United imaju po 3 boda, dok je Flamurtari bez bodova.

U odlučujućim susretima sastaju se Mostar SG Staklorad – Flamurtarija i Arnavutkoy - Narva United.

Pobjednik mostarske kvalifikacijske skupine plasirat će se na turnir glavne runde natjecanja, koji će se od 10. do 15. listopada održati u rumunjskom gradu Deva.

Kopirati
Drag cursor here to close